Gratis modul Del projektstatus med kunden

Del projektets status med kunden via et link

Giv kunden et løbende indblik i projektets aktuelle status og en kort besked. I opretter et link fra projektet og kan ændre beskeden eller linket senere.

Til: Projektadministratorer, der vil dele status på et kundeprojekt og holde kunden orienteret.

Kundestatussiden, som kunden ser den

Kort fortalt

Hvad får I med Del projektstatus med kunden?

Kundestatussiden deler projektets aktuelle status og en valgfri besked gennem et link. Status følger projektet, og administratoren kan redigere beskeden, oprette et nyt link eller slå delingen fra.

  • Del projektets aktuelle status og eksterne reference via et link.
  • Skriv en valgfri besked på op til 500 tegn.
  • Opdatér beskeden, udskift linket eller slå delingen fra fra projektet.

Et eksempel fra hverdagen

Kunden følger projektets aktuelle status

En projektadministrator deler et link til kundesiden og skriver en kort statusbesked. Kunden kan åbne linket for at se projektets status, reference og den seneste besked.

Sådan fungerer det

Sådan bruger I Del projektstatus med kunden

  1. 1

    Aktivér modulet

    En virksomhedsadministrator aktiverer kundestatussiden under Administration > Moduler.

  2. 2

    Opret og del projektlinket

    En projektadministrator åbner projektets Moduler-fane, skriver eventuelt en besked og opretter et delingslink til kunden.

  3. 3

    Opdatér status og besked

    Projektets status vises løbende. Administratoren kan gemme en ny besked, kopiere linket igen, oprette et nyt link eller slå delingen fra.

Gratis modul til DriftCore

Pris og adgang

Kundestatussiden er et gratis modul, der aktiveres af en virksomhedsadministrator under Administration > Moduler. En projektadministrator opretter og styrer delingslinket på det enkelte projekt.

Se priser for DriftCore

Spørgsmål om Del projektstatus med kunden

Få korte svar på de mest almindelige spørgsmål om Del projektstatus med kunden.

Hvilke oplysninger vises på kundestatussiden?

Siden viser projektets navn og aktuelle status samt en ekstern reference og besked, hvis de er udfyldt.

Opdateres status, når projektet ændres?

Ja. Kundesiden viser projektets aktuelle status, så den følger de statusændringer, der gemmes på projektet.

Kan beskeden ændres uden at oprette et nyt link?

Ja. En projektadministrator kan redigere og gemme beskeden på projektets Moduler-fane, mens det eksisterende link bevares.

Kan et delingslink udskiftes eller slås fra?

Ja. En projektadministrator kan oprette et nyt link eller slå delingen fra. Når et nyt link oprettes, stopper det tidligere link med at virke.

Hvordan aktiveres kundestatussiden?

Det gratis modul aktiveres af en virksomhedsadministrator under Administration > Moduler. En projektadministrator opretter derefter et link på det relevante projekt.

Kom godt i gang

Se, hvordan Del projektstatus med kunden passer til jeres arbejdsdag

Start med DriftCores 14-dages prøveperiode, og undersøg mulighederne for jeres virksomhed.

Prøv gratis i 14 dage